Szia! Baté Mónika Mia vagyok, és ezt szeretem a munkámban…

Hol laksz? Zámolyon élek, egy kisebb megszakítást leszámítva már lassan 11 éve. Nagyon szeretem, hogy közel lehetek a természethez, a nyugalmat és a csendet, amit itt vidéken megélhetek.

Mi a végzettséged? Közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Külső ismertetőjegyek? A fenti képen nyugodtan lesd meg, már amennyi látszik belőle. 😉 Gyere el inkább a Konnektor irodába és beszélgessünk egyet!

Mivel foglalkozol most? Jelenleg a saját bizniszemet építem, mint vállalkozó. Fő tevékenységi köröm, hogy énmárka és márkaépítőknek segítek minőségi tartalmat gyártani a közösségi média felületeikre (Instagram, Youtube, Facebook), ezzel segítve az ő vállalkozásukat és fejlődésüket.

Melyik részét élvezed a legjobban? Nagyon kreatív ember vagyok, így ötleteléstől a megvalósításig mindent szeretek. Kedvencem a videók, képek szerkesztése és az Instagram feedek elkészítése.

Mi a te szuperképességed? A zene. Énekelek, dalt szerzek, több hangszeren is játszom. Nagyon szeretek zenével kapcsolódni az emberekhez.

Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálod a közösségi irodát? Miért szeretsz itt dolgozni? Szerettem volna egy olyan helyet, ahol tudok koncentrálni, hatékony lenni, haladni a munkámmal miközben egy befogadó, kedves és szuper társaság része lehetek. Szerintem a Konnektorban ezt megtaláltam.

Kedvenc étel? Úgy gondolom az embernek az a kedvenc étele, amiből a legtöbbet tudja megenni, nekem ez a makaróni. 😀

Kedvenc film? A mostaniak közül az ’A Star is Born’ című film, Bradley Cooperrel és Lady Gaga-val nagyon megérintette a szívemet, szerintem egy remek mozi. Ha régiek közül kellene említenem, akkor a ’Breakfast at Tiffany’s’ filmet mondanám, Audrey Hepburn-el.

Remélem veled is találkozni fogok a Konnektorban, kapcsolódjunk, vendégem vagy egy kávéra. 🙂 Ha esetleg megnéznéd éppen min ügyködök, Instagrammon megtalálsz @miabate név alatt.